Novartis Pavilion in progress Basel

Client
Novartis AG
Area (sqm)
1200
Tags
Culture, Brand
Topics
Industry, Medicine
Formats
Exhibition, Visitor Centre, Brand Environment, Teaching

The Novartis Campus in Basel is getting an extension on the occasion of the company's 25th anniversary, the "Novartis Pavilion". ATELIER BRÜCKNER has been commissioned to design an interactive science exhibition on the upper floor of the pavilion. The pavilion is a publicly accessible meeting place for shared learning and dialogue about science.

General Contractor
iart ag
Exhibition Design, Scenography, Graphic Design, Media Production
ATELIER BRÜCKNER
Lighting Design
iart ag
Media Planning
iart ag
Architecture
Architetto Michele De Lucchi Srl / AMDL CIRCLE
Architectural Detail Planning
Blaser Architekten AG
Landscape Architecture
Stauffer Rösch AG
Visualizations
AMDL CIRCLE
Close